Markånytt for November

Tiden  flyr i godt lag, og nå skriver vi jammen november på månedsbrevet. Ute har vi begynt å kjenne kulden mer og mer, selv om vi har hatt råfine høstdager i oktober. Vi ser barna storkoser seg ute, og leken flyter bra mellom liten og stor. Ellers er det FN som har vært mest sentralt i oktober. Alle gruppene har laget fine produkt, som de solgte på FN dagen.

Kjempekjekt at så mange ville komme på besøk til oss på FN dagen! Vi fikk inn hele 8450,-. Disse pengene gir vi til Idas hjelpefond, som er en organisasjon som driver med hjelpearbeid i Guatemala.

I oktober har Marihønene hatt naturverksted. Da har vi hatt fokus på gardsdyr. Vi har snakket mye om hvor melka kommer fra, og at høna legger egg og at vi får ull fra sauen. Hvilke lyder dyrene sier har vi også snakket om. Eventyret om da pus falt i melkespannet har vi brukt mye. Barna har vært veldig engasjerte! ellers har også barna gleda seg velig over å lage krukken de skulle selge på FN dagen.

Sommerfuglene har fortsatt på historien om Jonas i jungelen. De har også laget masse fint til FN-dagen, blant annet de flotte pinnsvina som var bordpynt. Ellers har de snakket en del om FN-dagen, og hvor pengene går til.

Tusenbeina har hatt språk verksted, og har brukt tid på bokstaver denne måneden. De har vært på tur til biblioteket og lånt kjekke bøker, og lagt bokstaven sin i trolldeig. FN-gave har det også blitt til.

Humlene har vært på tur rundt fotballbanen, og har fått prøvd seg opp de store «fjellene» der. Ellers har de også lagt en gave til FN-dagen.

Gresshoppene har vært på tur til endene. da blir det litt brød til endene og litt brød til barna. Ellers var de og såg på høner på sirkelen på Klepp. De har begynt å komme inn i rutiner, og koser seg med hverdagen i Markå.

Når kulden setter inn er det fint om dere tar med dere varme klær. Og husker på å ha skifteklær liggende, spesielt sokker, siden det er på beina barna oftest blir bløte.

Vi minner om planleggingsdagen fredag 15 november.

Så håper vi alle får en fin november, og skulle det være noe så ikke nøl med å ta kontakt men oss:-)

Hilsen alle oss i Markå