Markånytt for mars

Markånytt for mars 2011

Nå er det nesten vår og vi begynner på en kjempeflott mars måned pakket med masse fester og kos!

Vi ønsker Elin hjertelig velkommen som begynner i 100% stilling som pedagogisk medarbeider på gresshoppene. Siv Renate har nå gått i permisjon og vi ønsker henne lykke til. J

Vi hadde en super februar måned med mange spennende aktiviteter. Vi markerte samenes nasjonaldag med en fellessamling. Språkverkstedet har jobbet videre med troll. Vi har funnet ut at det uendelig mye man kan gjøre med temaet! Vi har både laget troll, lest og synget om troll og letet etter troll.

På form har det vært fokus på gjenbruk. Vi laget regnstaver av store papprør og trommer av blikkbokser. Så brukte vi jungel som tema.

Natur har vært mye ute og kost seg med god mat fra bålet i årestova. Og de hadde to fine turer til Toreskogen.

Vi har naturligvis jobbet mye med gjenbruk. Bytteuken var en gang til stor suksess, og mange har sikker fått en eller to fine plagg hjem fra gullgruven på vannrommet. Ute er det nå gang i fire kompostdunker. Dette er kjempespennende og engasjementet er stort både hos store og små, men vi skal ikke gå i for mange detaljer her. J Alt dette betyr at vi nå er klar til å få grønt flagg. Hurra! Det feirer vi 24. mars med grønt flagg fest i barnehagen fra kl. 14.00. Ordførern kommer og.

Men det er ikke den eneste festen i mars. Først skal vi ha et supert karneval fredag 4. mars. Da er alle barn velkommen til å delta. De som har fri er hjertelig velkommen med en voksen. Da skal vi feire så det sprekker.

Den internasjonale dagen skal vi utsette til april.

Minner om Mia kvelden 17. mars fra kl. 20-22. Vi gleder oss veldig til den.           

Hilsen alle i Markå.