Markånytt for januar

Vi ønsker alle et godt nyttår!! Håper alle har hatt en god jul og fredelig jul og ladet opp batteriene!!

Vi ønsker spesielt å ønske Isabell velkommen. Hun starter nå i 100% stilling og skal være ped leder på formverksted og på stor gruppe.

Vi hadde en flott adventstid i desember, hvor de fleste har vært opptatt med forskjellige formingsaktiviteter. Barne fikk selv velge hvor mye de ville lage. Noen valgte å lage en ting eller to, og andre poser bugnet over av pakker og julepynt!

I adventsamlingene har vi tent lys og fått høre historien om Marias lille esel. Barna har i tur og orden hengt opp hjerter i vinduene slik at vi kunne telle dagene som var igjen til jul. Vi hadde mye fint, men kaldt vær i desember. heldigvis fikk vi litt snø, slik at vi kunne holde oss varme med god aktivitet i akebakken  vår.

Vi hadde lagt opp til to primærdager i uken i desember, de dagene ble brukt til juleverksted, baking, spill og andre aktiviteter. Vi syns selv at barnehagen vår ser helt eventyrlig ut i desember, med flotte julemotiver og pynt i alle rom.

Vi var i Klepp Kirke på julegudstjeneste, og uken etterpå fikk vi besøk av kateketen Karsten fra Klepp kyrkjekontor. Han fortalte om hvorfor vi feirer jul og så sang han noen julesanger sammen med oss. Julefrokosten/Luciafeiring er noe vi alle setter stor pris på! Alltid kjekt at så mange foreldre og søsken kommer!

Nissefesten er også en av desembers høydepunkter! En utrolig kjekk dag! Vi koser oss fra begynnelse til slutt. Med julequiz, grøt og ikke minst nissen som igjen fant fram til Markå.

Sist men ikke minst: Tusen takk til SU som arrangerte nok et supert juleverksted! Masse folk, god stemning og mange kjekke aktiviteter. Det ble også arrangert basar. Det kom inn kr.2760.- som vi har gitt til Idas hjelpefond. ( www.idashjelpefond.no)

Minner om at 5-åringene starter opp igjen med 5-årsklubben onsdager i partallsukene, første gang på nyåret blir 12. januar.

Hilsen alle i Markå