Markånytt for januar

markånytt januar 2012

Markånytt  januar

Håper alle har hatt en herlig jul og en fin nyttårsfeiring!

Vi hadde en hyggelig førjuls-tid her i Markå. Vi lagte, bakte, sang og lekte og alt som kjekt er. Håper dere fant noen fine gaver under treet fra barna deres. De var veldig ivrige etter å lage noe fint til mor og far!

Det var veldig kjekt at så mange kunne komme på juleverkstedet i barnehagen siste helgen før jul. Det var en veldig koselig dag så vi vil gi en stor takk til SU for all den jobben de hadde gjort for å lage en så fin dag for alle som kom.

Nissefesten var en kjempe nissete dag og også i år fikk vi hilse på de små kalde, men svært så blide musene som hjalp den fattige skomakeren og hans kone. Nissen kom også og hilste på oss i Åreståvå. Noen av barna sa at de var sikre på at det var Jostein som var nissen, men Jostein hadde jo tatt juleferie så det var jo veldig rart J

Viktige datoer i januar: torsdag 5. januar skal vi ha foreldremøte for foreldrene til skolebarna. (De barna som er født i 2006.) Ingunn Størksen fra senter for adferdsforskning skal  snakke om skuleklarprosjektet. Prosjektet er et tilbud til alle førskule og førsteklassinger i klepp kommune. Vi skal også snakke om barn og seksualitet og hvordan våren vil bli før skolestart.

Nå etter nyttår starter vi opp med besøk på skolen for alle 5-åringene våre. Vi går til skolen på tirsdager fra kl: 13 til 14. Barna og vi gleder oss masse og vi skal ha det kjempegøy!

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år her i markå!

Hilsen oss i markå!