Markånytt for Desember

Da er november over for denne gang og små og store gleder seg til måneden som kommer. Vi har hatt en fin November i Markå og dette  har vi jobbet med på verkstedene;

På form verksted har vi jobbet med farger og trykkteknikker. Vi har brukt mye primærfargene; gul, blå og rød. Vi har blandet to og to primærfarger sammen og sett at vi da får grønn, oransje og lilla, kjempe kjekt å kunne trylle frem nye farger! Vi har også malt med ulike gjenstander som ballong, lekebiler og klinkekuler.

På språk verksted  har vi laget juletrepynt. Vi har klippet, farget og limt. På slutten av verkstedet gikk vi på tur til Kleppelunden og pyntet et tre med all den fine juletrepynten som vi lagte.

Natur verksted har jobbet med GPS og koordinering. Vi har vært på skattejakt etter ulike poster i Toreskogen som vi fant ved hjelp av GPS-koordinater. Vi hadde kart og kompass med oss til Kleppevarden og vi har også hatt sporlek. Kjekt med nye, spennende erfaringer for små og store!

Gresshoppene har vært mye på tur også i november. De har vært på ulike lekeplasser og utforsket nytt terreng. Endene begynner også å merke at det går mot kaldere tider, og de er kjempe sultne når vi kommer. Vi har også vært innom Megaen hvor vi har fått brød til endene!

Det er mye kjekt som skjer i Markå i desember. Vi får besøk av Karsten fra Klepp Kirkekontor onsdag 10.Desember kl. 11.30. Han var også her i fjor og da dramatiserte han juleevangeliet på en morsom og god måte for barna.  Skulle dere ha noen spørsmål i forbindelse med dette er det bare å ta kontakt!

Vi vil invitere barn, foreldre og søsken til Luciafrokost fredag 12.Desember fra 07.30-09.00. Vi ønsker gjerne at barna har på seg/med seg en hvit overdel denne dagen. Invitasjon kommer.

Vi skal ha nissefest tirsdag 16.Desember, da kan de barna som ønsker kle seg ut i nisseklær.

Lørdag 20.desemeber skal vi ha juleverksted sammen med SU. Det vil komme en egen invitasjon med klokkeslett og informasjon.

Da vil vi ønske dere en riktig god desember!

Hilsen oss i Markå!