Markånytt for august-september

 

Velkommen tilbake til et nytt barnehageår alle sammen J Nå er både nye og «gamle» barn og voksne på plass igjen, innkjøringene er godt i gang, med mye nytt og spennende for alle. De første ukene kommer vi til å ha fokus på å bli kjent og gjøre alle trygge. Samtidig vil vi bruke dagene litt i primærgruppene og gå på tur eller gjøre andre aktiviteter sammen.

 

I år har alle barnegruppene fått navn. 0-2 åringene heter fortsatt gresshoppene, i år er det Bente og Silje som er pedagogiske ledere her, og Monica og Gunn-Christin som er pedagogiske medarbeidere. Her er det 11 barn i år.

 

3-åringene heter Marihøne. Her er det Isabell som er pedagogisk leder, og Oddny er pedagogisk medarbeider. På denne gruppen er det 8 barn. De har også ansvar for naturverksted, og kommer til å ta med seg en barnegruppe (blanding av barna mellom 3-5 år) på tur på verkstedsdagene.

 

4-åringene har fått navnet Tusenbein. På denne gruppen er det Brynhild som er pedagogisk leder, og Hege og Trude er pedagogiske medarbeidere. På denne gruppen er det 16 barn. De har ansvar for språkverksted, og skal tøyse og leke mye med ord og bokstaver gjennom året.

 

I løpet av årene her i Markå har vi som mål at barna får gode vinger til å fly ut i verden med, derfor får 5-åringene æren av å være Sommerfugl! Med seg gjennom det siste året i barnehagen, før de tar vingene fatt og flyr videre ut i verden, har de Maren som pedagogisk leder og Lene Kristin og Tove som pedagogiske medarbeider. Ingrid, som er spesialpedagog, er også med her. Her er det 16 barn. Denne gruppen har og ansvar for formverksted, og skal bl.a. bli kjent med mange forskjellige materialer.

 

For mer informasjon om de ulike verkstedene kan dere lese i årsplanen og ellers på nettsiden www.markaa.no. Der finner dere bilder og mye annet kjekt J

 

Torsdag den 26. september blir det blikjent-middag i barnehagen J Da er alle foreldre og søsken velkommen til å spise middag sammen med oss fra kl 15-16. Det vil komme mer informasjon i garderobene om dette etterhvert.

 

Dersom dere har med matpakke hjemmefra syns vi det er veldig fint om dere tenker over hva barna får med seg i matpakken. Vi ønsker ikke kjeks og boller til frokost i barnehagen. Vi setter pris på om dere kan la egne leker bli igjen hjemme. De forsvinner og blir lett ødelagt her.

 

Det vil bli et felles foreldremøte i løpet av september/oktober. Dere vil få mer informasjon om dette når det nærmer seg. For de nye barna vil det bli oppstartsamtale for hvert enkelt barn i løpet av de neste ukene. Dersom det er noen andre ønsker en samtale i høst er det bare å ta kontakt J

 

Hilsen alle oss i Markå.                                                                                                             Tlf: 51 78 60 00