Markånytt for April

Hei alle sammen og hei våren!

 

De siste dagene har vi kost oss veldig i sola og nyttet været til å ta turer, gjør klar i hagen og til å ha skikkelig god lek i hagen. Det har vært herlig å se de fine barna deres koser seg sånn i finværet. Hele mars har vært proppfull med spennende aktiviteter:

 

Gresshoppene har kost seg med maling, spill og turer til endene, til Toreskogen og Kleppeloen.

 

På språk verksted har vi hatt lek som tema og vi fikk være med på fantastisk rollelek. Vi var i butikken, på kafe, tok oss en sydentur og pleide dyr. Det var så knallbra at vi skal ta det en gang til nå i april.

 

På natur verksted hadde vi en siste omgang med vann som tema. Denne gangen med fokus på vannmøller og damp. Vi laget våre egne vannmøller, tok de med på tur og hadde vannbane i sandkassen.

 

På form verksted eksperimenterte vi med forskjellige måter å male på som ballongtrykk, gaffelmaling, fotmaling, sugerørmaling… og nå skal vi lage påskepynt til påskefrokosten som er den 10. April fra kl. 7.30 til 8.30. Årsmøte er i slutten av påskefrokosten ca kl. 8.15 i Klebe IL sitt klubbhus. Vi gleder oss til å se dere der!

 

Samme uken (uke15) åpner byttebutikken på vannrommet og dere kan levere klær og ting og tang allerede uken før. Husk at det er lov å ta ting fra byttebutikken selv om dere har ikke levert noe inn. Finner dere noe i butikken som dere kan bruke, så det er bare å ta. Første mann til mølla. Velkommen inn!!!

 

Gresshoppene begynner med barn i fokus i april. Det betyr at hver uke får en av dem sitte i godstolen i samlingen og vise fram huset sitt om familien sin. Alle grupper i Markå vil ha fokus på påskeaktiviteter og påskebudskap i tiden før påske. Sommerfuglene har sin siste ’skoledag’ i april og skal etterpå jobbe med skattekister og andre skoleovergangsaktiviteter … spennende J.

 

Husk at det er en del helligdager i april. Onsdag 16. april er halv dag i Markå. Da har vi åpent til kl. 12. Vi minner om planleggingsdag 2. mai.

 

Har en kjempeflott april og påske og takk for en kjempefin mars måned.