Markånytt for April

Å vår med din glede!

Så var vi plutselig over på sommertid, og det er så deilig å kjenne vårsol i ansiktet og kunne ha på mindre klær når vi går ut. Vi har allerede fått hatt frukta ute i det fine været! Håper på mange flere slike dager, og at dere kan ta med vårklær slik at vi har et alternativ om det er varmere ute.

Ellers har vi jo hatt en god påskeferie, så denne måneden har vi alle sammen produsert påskepynt i barnehagen. Men litt tid til andre ting hat der også blitt. Gresshoppene har gått tur til endene , vært mye ute å lekt i barnehagen og hatt sanseløype.

Humlene har lekt, lest bok og vært hos tannlegen. Gjett om det var noen krye «humle-barn» som viste de flotte premiene (sprettballer) som de fikk for å sitte i tannlegestolen til resten av barna og de voksne. Stor stas!

Sommerfuglene har begynt å gå til skolen, og har nå våre der fire ganger. Det er kjempe kjekt og de er så flinke! Ekstra stas er det for den som får bære med flagget bort og hjem, og så sette det her i barnehagen.

Vi fikk også så vidt begynt på brevene \ invitasjonene til besteforeldrekaffien. DE kommer vi til å fortsette med nå fremover og håper å ha sendt de avgårde i løpet av neste uke. Så det er veldig fint om dere kan spør dem om de har fått brev i postkassen, og om de får til å komme. Datoen er 29.April 13.30-15.30. Vi henger opp liste med påmelding på døra.

Byttebutikken er snart klar for å psne igjen, så om du har noe å gi bort, tar vi imot med åpne armer. Så åpner vi dørene i uke 15. Så må dere ikke vær redde for å ta med dere noe hjem, selv om dere ikke har tatt med noe til butikken.

Da håper vi dere får en fin april måned 🙂