Markånytt for april 2013

Vi håper at dere har hatt en fin påske og tusen takk for en hyggelig påskefrokost her i barnehagen. Så fint at så mange kunne komme!

I begynnelsen av mars hadde vi karneval her i barnehagen. Det var en kjempe kjekk dag for store og små, og så mange fine kostymer!

Gresshoppene er mye på tur. Det er forsatt kaldt så endene setter stor pris på noen brødskiver. Gresshoppene er også i gymsalen på skolen på torsdagene. Der er det stor aktivitet med løping, klatring, balansering og det som hører til.

Også i mars har språk verksted jobbet med Pulverheksa. De har hatt fokus på bøker, men har også lest bøker på prosjektor, hørt lydbok og musikk. Pulverheksa er kjent for å arrangere fester for vennene sine. Fest arrangerte også språk verksted hvor småtrollene, altså gresshoppene ble invitert. Det var kjempe gøy!

Form verksted har jobbet videre med Reveenka. De har laget hånddukker med hjelp av materialer fra Remidarommet. Jostein har laget en dukketeater scene til oss som ble kjempe fin! De har også jobbet med påske, hatt påskesamling og laget påskepynt.

Natur verksted har vært på turer i nærmiljøet. De har vært på fotballbanen med den store fallskjermen, klatrestativet på skolen og vært ute med rasersyklene på fotballbanen. Natur verksted hadde også ansvar for blomster og påskepynt inne og ute til påskefrokosten. Det ble kjempe fint!

I uke 11 hadde vi internasjonal uke her i Markå. Der ble barna som representerer eller foreldre som representer andre land med i samling. De hadde med seg ulike gjenstander fra landet, og vi satt flagget deres på kartet. Dette var veldig spennende for store og små!

Bytte-butikken vil bli åpnet igjen i uke 15 og 16. Så fra uke 14 kan en ta med klær, sko, leker og diverse en ønsker å bytte bort. Det som er igjen etter bytte-ukene vil bli sendt til Ukraina og Russland. Bytte-butikken vil være på vannrommet i den store garderoben hvor alle er velkommne uansett om en har tatt med noe eller ikkeJ

Takk for alle svar som har kommet inn til brukerundersøkelsen. Kjempe bra! Resultat og kommentarer vil bli tatt med i personalgruppa, styret og S.U.

Helt til slutt vil vi minne om mandag 15.April, da er det planleggingsdag og barnehagen vil være stengt.

Hilsen alle oss i Markå!