MARKÅNYTT FOR APRIL

Å som vi har kost oss i sølepyttene mens snøen har smeltet! Vi har hatt noen herlige dager ute i hagen i det siste, vi nyter solen og ser etter vårtegn! Vi graver i jorden etter mark og røtter, klatrer i trærne, hopper tau, og det er stor stas å kunne leke og grave i sandkassene igjen:)

På verkstedene arbeidet vi videre med prosjektene våre frem til midt i måneden. Gresshoppene har fortalt eventyret om gullhår og de tre bjørnene. Barna liker det kjempegodt, og vet godt hva som skjer i løpet av eventyret. Natur har hatt fokus på fugler, og lært sangen ”fuglevise”, på språk har vi arbeidet videre med løven, (så nå ser det ikke ut som den kommer fra Jamaica lenger, hihi), og på form er det blitt laget et flott kunstverk! Vi har laget Taj Mahal i miniatyrutgave!

Siste halvdel av mars har vi hatt fokus på påske og påskeaktiviteter. Det er blitt laget kjempemye flott av bl.a. papp, forskjellige trematerialer og ull. Og det er blitt malt flotte malerier og kunstneriske egg! Det er ofte noe spennende som skjer nede på form, og hvem som vil kan være med:) Så har vi hatt besøk av Karsten som er kateket. Han hadde en kjekk samling for alle barna der han snakket om hvorfor vi feirer påske.

På denne årstiden kan det være litt vanskelig å vite hvilke, hvor mye klær vi skal ha på oss ute. Vi ber dere foreldre om å sjekke hyllene hver dag, slik at barna er godt skodd og slipper å fryse på små fingre og tær, eller bli helt svette under en litt for tykk lue:)

 

Vi har fått en ny medarbeider i Markå! Hun heter Nadja Svendsen, er sosionom og kommer til å være her mandag og tirsdag hver uke. Til sommeren skal hun begynne å arbeide 100 % som pedagogisk leder på stor gruppe.

 

Det var kjekt å høre at det var god stemning og ble gjort mye på dugnaden:) Takk for godt oppmøte og godt arbeid!

Søndag 11. april er det familietur til Gramstadtjørn- se eget skriv. 

Minner også om foreldrekafe tirsdag 6. april! Håper mange kan komme:)

 


Ha en riktig god påske alle sammen!                   

 

 

Hilsen oss i Markå