Markå nytt for Mars

Markå nytt for mars!
Da er vi snart i mars, og noen av dere skal ha vinterferie.
I februar har de to eldste gruppene jobbet videre med temaet under havet. Sommerfuglene har vært skikkelige forskere og sett på forskjellige typer fisk. Vi har sløyet fisk og sett på hvordan de ser ut inni, kjempe spennende. Tusenbeina har jobbet videre med miljøvern og Blekkulf. Vi har vært på miljøstasjonen og på tur, vi har også begynt litt på formverksted hvor vi har laget akvarium og blekkspruter. Marihønene har jobbet videre med dyr og spesielt bjørnen, vi har også begynt med karnevalforeberedelser. Vi har også malt og vært ute på tur.
Humlene har vært mye på tur og i lekegrupper. På fredagene er det flere av barna som synes det er stas og kjekt og få være med på barnasdag med de eldst. Gresshoppene har også vært mye ute på tur. Endene og hønene er alltid glad når vi kommer. Vi har også lekegrupper hvor vi blant annet har puslet puslespill, lekt på vannrommet og dukkerommet.
Noen datoer:
Tirsdag 3. mars er det karneval og da kan de som vil kle seg ut. Vi vil at masker og lekevåpen blir igjen hjemme.
Onsdag 1.April er det påskefrokost i barnehagen fra kl. 07.30-9.00. Velkommen😊
I løpet av mars bli hengt opp lapper i begge garderoben hvor dere kan skrive dere på om barna skal ha fri eller kommer i påsken. Vi minner om at det er halvert åpningstid onsdag 8.April og planleggingsdag tirsdag 14.april.

Da håper vi på at våren kommer snikende!
Hilsen alle oss i Markå